Wat is een beleggingsobject?

Een beleggingsobject is een pand in verhuurde staat. Dit kan uiteenlopen van een verhuurd vakantiehuis, kantoor-, horeca- of winkelpand gelegen in Nederland of in het buitenland. Een beleggingsobject betreft een pand in (gedeeltelijk) verhuurde staat waardoor het een bepaald rendement oplevert. Het rendement is afhankelijk van de economische invloeden en prestatie van het object. Bij aankoop van een beleggingsobject gaat het huurcontract (dan wel huurcontracten) vanwege rechtswegen over op de nieuwe eigenaar.

Wat zijn de risico’s van beleggen in vastgoed?


Bij alle investeringen is sprake van een risico, zo ook bij het beleggen in vastgoed. Diverse risico’s zijn te verzekeren (denk aan brandschade) maar het risico van leegstand, waardoor uw rendement lager zal zijn, is niet in te dekken. Door in meerdere objecten te investeren wordt dit risico, door spreiding, echter  minder groot. Het is aan te raden om, als beginnende vastgoedbelegger, een ervaren financierings-/vastgoedspecialist in te schakelen die dagelijks met vastgoedfinancieringen / vastgoedbeleggingen bezig is. Banken zijn de laatste jaren terughoudend geweest maar zijn nu steeds meer in de markt om wat te doen.

Beleggingsobjecten bij Beleggingspanden.nl


U heeft bij Beleggingspanden.nl de keuze uit meer dan 450 te koop staande beleggingsobjecten gevestigd in voornamelijk Nederland, Duitsland en België. Heeft u meer interesse voor een beleggingspand in een ander land? Beleggingspanden.nl is wereldwijd georiënteerd en het aanbod, zoals u dat kunt vinden op de internationale Property Investments site,  bestaat uit onder meer uit: winkelpanden, horecapanden, kantoorpanden, bedrijfsruimtes, percelen, etc. Daarnaast is het aanbod divers en kent het een grote variëteit. Sneller zoeken wat u wenst? Eveneens is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een zoekopdracht op de website.