Soorten beleggingspanden

Beleggingsvastgoed kent grofweg twee soorten: bedrijfsmatig onroerend goed (BOG) en huurwoningen. Over het algemeen worden panden met een langlopend contract als minder risicovol ervaren daar er immers sprake is van een hogere zekerheid en kleine(re) kans op leegstand. Door de lage rentes is het rendement lucratief en is het investeren in een beleggingspand alleen maar interessanter.

Aanbod Beleggingspanden.nl


U wilt investeren in een beleggingspand naar keuze en profiteren van een interessant rendement? Zo kunt u bij Beleggingspanden.nl terecht voor verschillende soorten panden zoals:

Kantoorpanden;
Horecapanden;
Winkelpanden;
Kamerverhuurpanden;
Percelen;
Garageboxen;
Woningappartementen;
Recreatief vastgoed;
En nog veel meer verschillende beleggingsobjecten in binnen en buitenland.

Het aanbod beleggingspanden op Beleggingspanden.nl is groot en divers. Vindt u niet direct wat u zoekt? Plaats gerust via de website een zoekopdracht. Wij helpen u graag.

Wereldwijd


Naast de variëteit in het aanbod is het ook mogelijk om te beleggen in het buitenland. Landen als Duitsland, België en Amerika zijn hierin geen uitzondering. Maar ook exotischere oorden zoals Aruba, Suriname of Argentinië behoren tot het aanbod zoals u dit kunt terug vinden op onze internationale site met beleggingsaanbod.