Residentie 't Gat

 

Beleggen in een Suite of maisonnette in Residentie “t Gat is een interessant alternatief voor banksparen. Enerzijds omdat het een aantrekkelijk rendement oplevert bij verhuur en anderzijds omdat er ook mogelijkheden zijn door er zelf vakantie te vieren. En dat rendement? Daarvan bent u voor 10 jaar lang verzekerd. U krijgt 10 jaar lang 6,4% rendement uitgekeerd over uw investering.

 

Een Knipoog naar het verleden!

In de stad van water, te midden van een grote variëteit aan winkels, restaurants, bezienswaardigheden en gezellige  uitgaansgelegenheden herrijst op de plek van het voormalige PZC-kantoor (Provinciale Zeeuwse Courant) een nieuwe hotelresidentie. Met de geluiden van de zee altijd op de achtergrond en de boulevards op loopafstand beleeft u hier al het moois dat Vlissingen aan zee te bieden heeft.  Op deze prominente locatie in de historische binnenstad verrijst een modern monument. We noemen deze nieuwe ontwikkeling Residentie ‘t Gat. De locatie is jarenlang ongebruikt gebleven en wordt in de volksmond ‘t Gat genoemd. Als u investeert in deze residentie wordt u eigenaar van een royale hotelsuite, die smaakvol wordt ingericht en van alle gemakken is voorzien. Wij nodigen u van harte uit te beleggen in een suite van nu, op een locatie met een rijk verleden en voor u een mooi rendement in de toekomst.

 

Stads genieten, met alle luxe en comfort

Het complex heeft een eigentijdse bouw met een haast monumentale architectuur. De gevels passen perfect in de historische entourage. Op de begane grond krijgt het complex een invulling met commerciële ruimtes met onder meer een 24/7-winkel voor de vergeten boodschapjes en een receptie. Hiervandaan wordt voor de sleuteluitgifte verzorgd en kunt u uw ontbijt bestellen of andere wensen kenbaar maken. De lift brengt u naar elke suite op de etages en naar de binnentuin op de 1e verdieping. Op de begane grond is een gezamenlijke inpandige fietsenstalling en heeft iedereen een eigen meterkast. Residentie ’t Gat voldoet aan alle eisen op het gebied van comfort, luxe en smaak.

 

De mogelijkheden:

Kiest u voor een luxe suite? In het complex zijn 36 luxe suites, verdeeld over 3 verdiepingen. Daarnaast zijn achter de herbouwde historische gevels 3 luxe maisonnettes die plaats bieden aan 6 gasten. Het behoort ook tot de mogelijkheden om een paar suites naast elkaar te verwerven en deze binnendoor met elkaar te laten verbinden (via connecting doors). Elke suite wordt compleet opgeleverd met een luxe 4**** hotelwaardige inrichting die naast elegant ook zeer smaakvol is ingericht en voorziet in een verblijf voor maximaal 4 personen. Er is onder meer een heerlijke zithoek, een complete praktische keuken, 2 Kingsize bedden die voor optimaal slaapcomfort zorgen. Tevens voorziet de suite in een goed geoutilleerde badkamer.

 

Of kiest u voor één van de 3 ruimere maisonnettes? Achter de moderne, doch authentiek ogende gevels bevinden zich 3 zeer royale maisonnettes. Verdeeld over 2 woonlagen vindt u hier luxe woningen, ingericht voor 6 personen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor grotere gezinnen, een combinatie van 2 gezinnen of voor een luxe vakantie waar u naast uw eigen kinderen ook opa en oma meeneemt. Elke maisonnette heeft zijn eigen karakteristieke gevel en binnen zorgt de warme moderne inrichting voor een heerlijke ambiance. Er is onder meer een royale living met ruime zitgelegenheid, grote eethoek, open keuken en op de verdieping hierboven 2 grote slaapkamers en een complete badkamer. Kiest u voor een stukje eigen identiteit qua vormgeving en uitstraling? Dan biedt een maisonnette uit dit plan u een fantastische mogelijkheid.

De verhuurorganisatie van de residentie neemt u al het werk uit handen, en door samenwerkingen met nationale en internationale touroperators wordt een zo hoog mogelijk bezettingsgraad nagestreefd. U kunt dus werkelijk onbezorgd genieten van uw eigen tweede huis.

 

Vraag de brochure, prijslijst, fiscale informatie op bij ons kantoor.

En heeft u een stukje financiering nodig? ook daar is voorzien middels afspraken bij een lokale bank.

Uw naam: *
Uw adres:
Postcode:
Woonplaats:
Uw telefoonnummer:
Uw mobiele telefoonnummer:
Uw e-mailadres: *
Abonnement mailinglist: Ja, ik wil graag vrijblijvend en gratis op de
hoogte gehouden worden van nieuw aanbod
Kopie toezenden: Ja, ik ontvang graag een kopie van dit bericht
op bovenstaand mailadres
Uw reactie:
Neem deze anti-spam pincode over: *   
 

* verplicht veld.