Beleggingspanden Rotterdam

Bent u op zoek naar een beleggingspand in Rotterdam op een locatie met goede verhuurmogelijkheden? Beleggingspanden.nl biedt u een actueel en ruim overzicht van beleggingspanden in Rotterdam. Wij houden de vastgoedmarkt graag actief voor u in de gaten. Ziet u echter geen geschikt pand tussen de weergegeven resultaten? Plaats dan online, een vrijblijvende zoekopdracht.

Online beleggingspanden in Rotterdam en omgeving:

Ga direct naar het aanbod van de beleggingspanden in Rotterdam. Hierbij kunt u vervolgens gebruik maken van diverse, waarbij u  o.a. kunt selecteren op huursom, koopsom, factor en status van de beleggingspanden.

Wat Beleggingspanden.nl o.a. voor u kan betekenen

Naast volledige verkoopbegeleiding tot aan notaris kunt u ook uw zoekopdracht plaatsen.

Bij verkoop van uw beleggingspand berekenen we slechts 1% courtage, met een minimum van € 2.500,- (excl. btw).

Zoekt u een specifiek beleggingspand? Vult u dan geheel vrijblijvend het online ‘zoekopdrachtformulier’ in. Natuurlijk op basis van ‘no cure no pay’ en het formulier hoeft u maar één keer in te vullen.

ü Plaats uw beleggingspand(en)-zoekopdracht geheel vrijblijvend

ü Vrijblijvend contact met een financieringspartner

ü Meer dan 1.600 aangeboden beleggingsobjecten door heel Nederland

Vastgoedadviseur of makelaar in Rotterdam

Een beleggingspand aanbieden? Maak gebruik van een pandpresentatie op onze website. Bij een succesvolle samenwerking is de courtage  50/50 en enkel op basis van ‘no cure no pay’. Met andere woorden: géén courtage als u het pand zelf verkoopt. Liever enkel uw beleggingspanden adverteren op de site? Kies dan voor een advertentie tegen een eenmalig advertentietarief van € 950,-. In beide gevallen gaat uw aanbod ook mee op onze mailing aan maar liefst 29.000 vast ingeschreven vastgoedbeleggers.

Beleggingspand in Rotterdam aanbieden

Plaats nu direct uw aanbod op Beleggingspanden.nl en log in op uw eigen Beleggingspanden.nl account. Heeft u nog geen account? Meld u dan vandaag nog gratis aan. Uiteraard kunt u ook de gehele aanmelding aan ons uitbesteden. Neemt u hiervoor contact op met het kantoor via de onderstaande contactgegevens:

Tel: +31 (0)30-225.31.12 (kantoor)
Tel: +31 (0)30-300.32.27 (ondersteuning)
Fax: +31 (0)30-225.80.23
Email:
info@beleggingspanden.nl