Max Property Group

Vastgoed is altijd al een goede investering geweest, maar als beginner en als kleinere investeerder (één of twee appartementen) zijn er een hoop zaken die men goed onder de knie moet hebben alvorens te investeren. Denk dan aan risico's zoals leegstand, huurderproblemen, technische problemen (lekkages, electriciteitsproblemen, boiler storingen) en dan is er ook nog eens de boekhouding van de portefeuille.

Investeren via Max Property Group is daarvoor de oplossing. Max Property Group zet Vastgoedfondsen op in Nederland, Duitsland en Engeland en ieder Fonds geeft obligaties uit. De obligaties hebben een vaste rente van 8% op uw investering en u krijgt er ook nog eens winstdeling van bij (percentage verschilt per Fonds).

De Fondsen zijn volledig transparant, want als obligatiehouder krijgt u de boekhouding ieder kwartaal opgestuurd en u krijgt ook de gecontroleerde jaarrekening opgestuurd. Verder wordt de vastgoedportefeuille altijd op de website gepubliceerd, zodat u precies weet waarin u heeft geïnvesteerd.

In de Fondsen is rekening gehouden met een percentage leegstand en reparatie kosten en de volledige portefeuille wordt beheerd op zowel administratief als technisch vlak door professionele partijen.

Hierdoor zijn dit investeringen waar geen werk aan zit, maar wel met de rendementen die men zoekt.

Voor meer informatie twijfel niet om onze Brochure(s) aan te vragen met alle gegevens over het bedrijf of bel ons op +31 10 808 0026. Vul uw gegevens hieronder in om de Brochure aan te vragen.

Uw naam: *
Uw adres:
Postcode:
Woonplaats:
Uw telefoonnummer: *
Uw e-mailadres: *
Abonnement mailinglist: Ja, ik wil graag vrijblijvend en gratis op de
hoogte gehouden worden van nieuw aanbod
Kopie toezenden: Ja, ik ontvang graag een kopie van dit bericht
op bovenstaand mailadres
Uw reactie:
Neem deze anti-spam pincode over: *   
 

* verplicht veld.