Het is tijd voor NewFunding

Nieuwe financieringsmethoden nu online

NewFunding gaat van start. Het eerste echte vastgoed crowdfunding portaal van, voor en door vastgoedprofessionals.

Het nieuwe alternatief voor actieve vastgoedbeleggers om hun vastgoed te financieren met behulp van particulieren, semiprofessionele en professionele beleggers middels "match-making" op www.NewFunding.nl.  

Via een strikt en transparant selectieproces, ondersteund door gecertificeerde en ervaren vastgoedfinanciers, komen vastgoed objecten beschikbaar waar U duurzaam in kunt investeren. Voor investeerders biedt NewFunding een uitgelezen kans om met een hoge mate van zekerheid en een recht van eerste hypotheek te investeren. Om optimale transparantie te garanderen is een ratingsysteem ontwikkeld : Retscan ® (Real Estate Transparancy Scan). Deze Retscan is ontwikkeld in samenwerking met Klaas Kroot (FOI) en Robert Kat.

Multidisciplinair professioneel team Een multidisciplinair team van financiering- en vastgoedprofessionals, bestaande uit Robert Jan Buis (CEO), Tijn Greve (CFO) en Frank Warnaar (COO), aangevuld met diverse zelfstandige professionals, stapten in de groeiende vraag naar alternatieve financieringen en investeringen. Zij lanceren nu NewFunding, het eerste Nederlandse vastgoed crowdfundplatform. Terwijl de markt in transitie is, is de komst van een laagdrempelig, transparant en professioneel vastgoed crowdfundplatform bijzonder gewenst. NewFunding geeft hiermee invulling aan de stijgende vraag naar alternatieve en duurzame vastgoedfinancieringen voor commercieel onroerende zaken in Nederland. Het onderscheidend vermogen wordt geleverd door unieke zekerheidstellingen, transparantie, gedegen risicoclassificaties, anti-fraude checks in een volledige online omgeving en rendementen die oplopen van circa 4% tot indicatief 11%.

Zekerheden Het vastgoed aanbod, dat wordt geselecteerd op kwaliteit, biedt zekerheid (een laag risicoprofiel), is transparant (documentatie beschikbaar voor investeerders) en biedt rendement (alle waarderingen zijn gedaan middels de RETSCAN®), door de NewFunding gehanteerde werkwijze om collectief zekerheden te borgen voor beleggers middels de Stichting Toezicht NewFunding. Buiten de transparantie en het toezicht wordt de zekerheid eveneens gerealiseerd doordat de betaalstromen zijn uitbesteed

aan Intersolve EGI, waar gewerkt wordt met een e-wallet betaalprincipe. Intersolve staat onder direct toezicht van de Nederlandse Bank en is gemachtigd gelden onder zich te houden en te verrekenen, als zijnde een derdengeld rekening (E-wallets). Na een strikt selectieproces komen de onroerende zaken online, zodat actieve beleggers volledig digitaal inzicht krijgen en kunnen participeren met een eigen visie en zelf een eigen beleggingsportfolio kunnen opbouwen.

Het is tijd voor NewFunding NewFunding is gevestigd in Amsterdam en Arnhem en maakt investeren in vastgoed direct toegankelijk voor iedereen: Real Estate Finance in the cloud for the crowd. Het crowdfundplatform geeft hiermee het startsein voor de gewenste alternatieve wijze van financieren, terwijl beleggers de mogelijkheid wordt geboden gebruik te maken van een breed scala aan investeringen en projecten, met de garantie op een prima rendement. Het is duidelijk tijd voor NewFunding.

Voor vragen of verdere informatie:

Uw naam: *
Uw adres:
Postcode:
Woonplaats:
Uw telefoonnummer:
Uw mobiele telefoonnummer:
Uw e-mailadres: *
Abonnement mailinglist: Ja, ik wil graag vrijblijvend en gratis op de
hoogte gehouden worden van nieuw aanbod
Kopie toezenden: Ja, ik ontvang graag een kopie van dit bericht
op bovenstaand mailadres
Uw reactie:
Neem deze anti-spam pincode over: *   
 

* verplicht veld.