Bemmel Properties C.V. (Utrecht)

Bemmel Properties C.V. (Utrecht)
BEMMEL BUSINESS CENTER: 14 HOOGWAARDIGE NIEUWBOUW BUSINESS UNITS TE KOOP OF TE HUUR IN BEMMEL!

Hoogwaardige Architectuur

Bemmel Business Center is een hoogwaardig ontwikkeld bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit veertien geschakelde Business Units variërend in grootte. Het doel was om een gebouw te ontwerpen waarvan de toekomstige gebruikers zullen zeggen dat ze in een gebouw met uitstraling zitten. Daarnaast staat duurzaamheid centraal en zijn de materialen dusdanig gekozen dat het gebouw relatief weinig onderhoud nodig heeft. Het bedrijfsverzamelgebouw krijgt karakter door de twee grote hoekunits die opgetrokken zijn in antraciet metselwerk. Deze prachtige units zijn de blikvangers van het gebouw en hebben een meer kantoor-/showroomuitstraling. Ze zijn elk circa 287 m2 groot, verdeeld over twee verdiepingen. Naast de twee grote hoekunits wordt het gebouw gekenmerkt door een doorlopend antraciet wandpaneel om de bouw niet onnodig ingewikkeld te maken. Omdat stuk voor stuk unieke bedrijven zich zullen vestigen in het bedrijfsverzamelgebouw, was een optische verdeling (met een houtlook) van de units een belangrijk ontwerpuitgangspunt. Tezamen met de transparante delen en de mogelijkheid om specifieke reclame-uitingen aan te brengen, zorgt dit voor een dynamisch gebouw.

Bereikbaarheid

Het Bemmel Business Center ligt direct aan de op- en afritten van de Rijksweg A15. Hierdoor is Bedrijvenpark Houtakker II -en daarmee het Bemmel Business Center- uitstekend bereikbaar. En door de aanleg van een nieuwe ontsluiting nog dit jaar met een 2x tweebaansweg direct naar de Rijksweg A15 zal deze bereikbaarheid nog beter worden.

Business Units

In totaal zijn er veertien multifunctionele business units beschikbaar, verdeeld over vier typen:
• Een Hoekunit L (ca. 287 m2) voor €285.000,-
• Een Hoekunit M (ca. 187 m2) voor € 174.500,-
• Een Tussenunit M (ca. 179 m2 ) voor € 157.500,-
• Een Tussenunit S (ca. 141 m2) voor € 124.500,-

Alle prijzen zijn vrij op naam en exclusief BTW. Alle units worden voorzien van een volledige betonnen verdiepingsvloer, een trap naar de verdieping en een toiletruimte op de begane grond. In totaal zullen er 31 parkeerplaatsen worden gerealiseerd op eigen terrein. De start van de bouw is gepland in het vierde kwartaal 2019 en de oplevering in het tweede kwartaal 2020.

Parkmanagement & Vereniging van Eigenaren

Om ervoor te zorgen dat Bemmel Business Center niet alleen mooi is bij de oplevering, maar ook mooi blijft in de toekomst wordt er een Vereniging van Eigenaren Bemmel Business Center opgericht. Iedere eigenaar van een Business Unit wordt ook lid van de Vereniging en krijgt stemrecht. Gezamenlijk wordt er dan zorggedragen voor een aantal collectieve voorzieningen zoals tuin- en terreinonderhoud, beveiliging, dakonderhoud en bijvoorbeeld collectieve (zonne-) energievoorzieningen.

Historie

BEMMEL – Op bedrijventerrein Houtakker II, op de hoek De Houtakker / De Kazematten prijkt een kazemat uit de Tweede Wereldoorlog. Het is één van de laatste visuele overblijfselen van die tijd en staat dus op het punt om onderdeel uit te gaan maken van een jong en dynamisch bedrijventerrein in ontwikkeling. Een aantal gebouwen is al gerealiseerd of in aanbouw en binnenkort komt daar op een zichtlocatie – geflankeerd door de kazemat – ons bedrijfsverzamelgebouw:

Het Bemmel Business Center!

Bent u geïnteresseerd in een eigen Business Unit en wilt u meer informatie, kijkt dan op www.bemmelbusinesscenter.nl of neem contact op met ons marketingteam:

Bemmel Properties C.V. samen met Kleinmaeks & Nijdam B.V. en HUIBERS Bureau voor Architectuur ontwikkelde dit gebouw.

Waalveste Vastgoed
mr. Tony Bouten
Oranjesingel 2
6501 BH Nijmegen
06 – 4219 1019
tony@waalveste.nl

Willemsen makelaars
Dennis Demon
Jansplaats 29
6811 GB Arnhem
026 - 445 2751
info@willemsen.nl

Kleinmaeks & Nijdam B.V.
drs. Marco van Kesteren
Storkstraat 49
3905 KX Veenendaal
0318 – 240 330
info@kleinmaeksennijdam.nl

Bemmel