Aankoopmakelaar voor beleggingspanden

Binnen deze regio werken wij samen met 4-Freedom, een landelijk opererend makelaarskantoor, gespecialiseerd in aankoopbegeleiding. Zij adviseren clienten graag over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten, etc. Alle relevante zaken die bij de aankoop van een beleggingpspand komen kijken. Een onafhankelijk aankoopmakelaar staat aan uw zijde en behartigt uw belangen als koper.

Wat kunnen zij u zoal bieden:
- zekerheid
- financieel voordeel
- gemak

De toegevoegde waarde is al vele malen bewezen. U betaalt niet teveel en zij zorgen ervoor dat alles goed wordt uitgezocht.

4-Freedom kan tevens de verhuur en het beheer van uw beleggingspand(en) verzorgen. Wilt u meer weten over 4-Freedom, kijk dan ook eens op: www.4-freedom.nl.

Een gratis vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u eens vrijblijvend om de tafel met een gespecialiseerd aankoopmakelaar, om alles wat er bij de aanschaf van uw pand komt kijken eens rustig door te nemen? Vult u dan onderstaand formulier in. De aankoopmakelaar zal dan zo spoedig contact met u opnemen.


Uw naam: *
Uw geslacht: *
Uw telefoonnummer: *
Uw e-mailadres: *
Voorkeur voor terugbellen:
Neem deze anti-spam pincode over:    *
 

Velden gemarkeerd met * dient u verplicht in te vullen.