Beleggingspand verkopen via Beleggingspanden.nl

VERKOPEN ALS EIGENAAR


ZONDER MAKELAAR:
Wilt u zonder makelaar uw beleggingspand presenteren aan 46.000 vastgoedbeleggers? U levert kerngegevens, foto's en plattegronden aan, wij maken een aantrekkelijke listing en presenteren het aanbod aan ons netwerk. U ontvangt de leads voor verdere opvolging. De tarieven zijn als volgt: 

Vraagprijs Tarief
vanaf tot en met per listing, excl. btw
€ - € 250.000,- k.k.   € 249,-
€ 251.000,- k.k. € 750.000,- k.k. € 499,-
€ 751.000,- k.k. € 1.250.000,- k.k. € 999,-
€ 1.251.000,- k.k. € 1.750.000,- k.k. € 1.250,-
€ 1.751.000,- k.k. € - € 1.500,-MET MAKELAAR:
Wilt u een makelaar inschakelen voor advies en begeleiding? De verkoopbegeleiding voor eigenaren van een beleggingspand bestaat uit vier fases:

Waardebepaling
Fase 1: Waardebepaling
Indien u overweegt uw beleggingspand te verkopen dan maakt een van onze partner makelaars op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.
Fase 2: Opdracht tot begeleiding verkoop en opmaken verkoopdossier
Na overeenstemming met betrekking tot de vraag- en laatprijs geeft u de partner makelaar de opdracht tot begeleiding bij verkoop. De makelaar zal contact met u opnemen omtrent een opname en het samenstellen van het verkoopdossier. 
Opdracht tot begeleiding verkoop en opmaken verkoopdossier
Verkoop
Fase 3: Verkoop
Uw pand wordt online geplaatst, een shortlist met zoekers wordt benaderd en de rest van ons netwerk wordt geïnformeerd middels onze mailing naar ruim 46.000 vastgoedbeleggers. Uw makelaar ontvangt de leads, geeft hen toegang tot het verkoopdossier en plant bezichtigingen in. Biedingen worden bij u voorgelegd en de makelaar adviseert in de onderhandelingen.
Fase 4: Finaliseren verkoop
Op basis van de prijsovereenstemming wordt een koopovereenkomst opgemaakt. Vervolgens zal de akte van levering passeren bij de door koper geselecteerde notaris. De courtage van de makelaar zal worden verrekend bij de notaris. 
Finaliseren verkoop


DIENSTEN VOOR MAKELAARS

Wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 46.000 vastgoedbeleggers? U levert een brochure, foto's en plattegronden aan, wij maken een aantrekkelijke listing en presenteren het aanbod aan ons netwerk. U ontvangt de leads en verzorgt de verdere begeleiding voor uw opdrachtgever. Neem voor de tarieven contact met ons op. 
 

ADVERTEREN

Heeft u interesse om uw product of dienst te adverteren op de Beleggingspanden.nl website en/of in de nieuw aanbod nieuwsbrief? Neem contact op met adverteren@beleggingspanden.nl.