Beleggen in onroerend goed

Er kunnen verschillende motieven zitten achter het beleggen in onroerend goed. Denk bijvoorbeeld aan een alternatief op de lage spaarrente zoals u deze bij de bank krijgt of voor een aantrekkelijker pensioen. Het rendement dat behaald wordt met beleggen valt vaak dan ook hoger uit dan bij andere beleggingsvormen. Zie het beleggen in onroerend als een lange termijn investering van ongeveer tien á vijftien jaar.

Waar op letten bij het beleggen in onroerend goed?

Houd rekening met de risico’s en laat u vooraf goed en uitgebreid informeren. Het kan handig zijn om een plan van aanpak op te stellen, gekoppeld aan doelstellingen. Het is aan te raden om te investeren in meerdere objecten (risicospreiding). Analyseer goed de markt en breng onvoorziene kosten in kaart, zoals onderhoudskosten die op de lange termijn kunnen snijden in het rendement.

Vraag en aanbod onroerend goed

Beleggingspanden.nl kent zijn specialisme in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van onroerend goed. Dagelijks onderhouden wij contact met de vastgoedbranche en brengen wij betrouwbaar en integer vraag en aanbod bij elkaar. Zowel kopers als verkoper kunnen samenwerken met Beleggingspanden.nl. Kopers zijn wij graag van dienst met het actuele aanbod van beleggingspanden of middels een specifieke zoekopdracht. Verkopers zijn wij graag verder van dienst met de verkoopbegeleiding waarbij wij een complete pandpresentatie opstellen en deze na goedkeuring op de website plaatsen en meenemen op onze mailing (met een bereik van ruim 29.000 vastgoedbeleggers) .

Vastgoedbeleggingen via Beleggingspanden.nl

Op Beleggingspanden.nl staan meer dan 1.600 beleggingspanden en -"objecten zowel in Nederland als in het buitenland vermeld. Een rendement van 7 à 8 procent op vastgoedbeleggingen is realistisch te noemen. U genereert hierdoor maandelijkse cashflow en investeert direct in een beleggingspand. Heeft u interesse voor het beleggen in onroerend goed? Laat Beleggingspanden u informeren over de mogelijkheden.