Horeca beleggingspanden

Bent u zelf horecaondernemer geweest of heeft u affiniteit met horecapanden en wilt u beleggen in horeca-vastgoed? Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het samenbrengen van vraag en aanbod als het gaat om verhuurd horeca onroerend goed. Plaats een zoekopdracht op deze website en u ziet een ongekend groot aanbod horecapanden.

Investeren in een horecapand?

Beleggen in een horecazaak kan een aantrekkelijke rendement opleveren. Een investering in een horecapand is echter afhankelijk van een aantal cruciale factoren; zoals de ligging van het pand, de kwaliteit van de horecazaak en natuurlijk niet te vergeten de reputatie van de uitbater. Dit laatste is misschien nog wel het allerbelangrijkste van alle factoren.

De huurprijs bepalen

We gaan in op de huurprijs en uw rendement, waarbij de inrichting van de horecazaak van groot belang is voor een goede uitbating. Met de inrichting bedoelen we installaties zoals de keuken, toiletten en het interieur. Zijn dit zaken die reeds aanwezig zijn of is een investering door de huurder vereist? Ook de ligging is natuurlijk belangrijk, maar niet alles zeggend. De uitbater kan bijvoorbeeld door populariteit een mindere ligging compenseren. Vind u de ligging wel cruciaal dan is het ideaal om te kiezen voor een toeristisch (historisch) centrum. In het algemeen zijn dit stabiele en solide investeringen. Dergelijke factoren zijn uiteraard van invloed op de prijs van het betreffende horeca beleggingspand.

Interesse in een horecapand?

Laat u vooraf goed informeren en bekijk het pand eerst discreet van de buitenkant. Neem contact op met één van de medewerkers van Beleggingspanden.nl. Zij kunnen u meer vertellen over de aangeboden beleggingspanden en voorzien u desgewenst van meer informatie en nemen u bij de hand zodra de vervolgprocedures worden ingezet.